updateCategory
updateCategory SELECT category_parent_id, ordering FROM #__virtuemart_category_categories WHERE category_child_id = 34 ;my vars from router Var1:#0 vmTrace() called at [/var/www/html/administrator/components/com_virtuemart/models/category.php:1087] #1 VirtueMartModelCategory::updateCategory() called at [/var/www/html/administrator/components/com_virtuemart/models/category.php:142] #2 VirtueMartModelCategory->getCategory() called at [/var/www/html/components/com_virtuemart/router.php:1006] #3 vmrouterHelper::getLimitByCategory() called at [/var/www/html/components/com_virtuemart/router.php:801] #4 virtuemartParseRoute() called at [/var/www/html/libraries/src/Component/Router/RouterLegacy.php:105] #5 Joomla\CMS\Component\Router\RouterLegacy->parse() called at [/var/www/html/libraries/src/Router/SiteRouter.php:438] #6 Joomla\CMS\Router\SiteRouter->parseSefRoute() called at [/var/www/html/libraries/src/Router/Router.php:482] #7 Joomla\CMS\Router\Router->_parseSefRoute() called at [/var/www/html/libraries/src/Router/Router.php:227] #8 Joomla\CMS\Router\Router->parse() called at [/var/www/html/libraries/src/Router/SiteRouter.php:139] #9 Joomla\CMS\Router\SiteRouter->parse() called at [/var/www/html/libraries/src/Application/CMSApplication.php:1142]
Array ( [limitstart] => 0 [view] => category [virtuemart_product_id] => 34 [virtuemart_category_id] => 34 [limit] => 30 )
Rodinné vinařství, které dělá vína poctivě.
Malé rodinné vinařství obhospodařuje 6 ha vinice v integrované produkci. Ročně vyprodukuje 30 000 lahví. Vinařství se nachází v oblasti jižní Moravy, v podhůří Bílých Karpat. Pomocí moderních technologií zpracovává hrozny vlastní produkce a částečně i sousedů - vinohradníků ze Sudoměřic. Celé vinařství s moderními technologiemi bylo postupně vybudováno z malého vinného sklípku a dnes je plnohodnotným moravským vinařstvím. Vinař zde plně uplatňuje své zkušenosti nabyté téměř 17letým působením v prestižním rakouském vinařství Lichtensteinů. Vína jsou udělána poctivě a jsou typická pro svůj region. Bílé odrůdy se zpracovávají pomocí řízeného kvašení čistými kulturami kvasinek. U některých odrůd se využívá i batonnage. Bílá vína pak zrají v nerezových tancích, aby bylo zachováno jejich ovocné aroma. Červená vína kvasí ve vinifikátorech, kde dochází k uvolnění většího množství barviva a taninů. Všechna červená vína poté zrají minimálně půl roku ve sklepích v barrique sudech.
Ve Vinařství Bučkovi je od 1. 7. 2015 možná ochutnávka vína po skleničkách.