Rodinné vinařství, které dělá vína poctivě.
Malé rodinné vinařství obhospodařuje 6 ha vinice v integrované produkci. Ročně vyprodukuje 30 000 lahví. Vinařství se nachází v oblasti jižní Moravy, v podhůří Bílých Karpat. Pomocí moderních technologií zpracovává hrozny vlastní produkce a částečně i sousedů - vinohradníků ze Sudoměřic. Celé vinařství s moderními technologiemi bylo postupně vybudováno z malého vinného sklípku a dnes je plnohodnotným moravským vinařstvím. Vinař zde plně uplatňuje své zkušenosti nabyté téměř 17letým působením v prestižním rakouském vinařství Lichtensteinů. Vína jsou udělána poctivě a jsou typická pro svůj region. Bílé odrůdy se zpracovávají pomocí řízeného kvašení čistými kulturami kvasinek. U některých odrůd se využívá i batonnage. Bílá vína pak zrají v nerezových tancích, aby bylo zachováno jejich ovocné aroma. Červená vína kvasí ve vinifikátorech, kde dochází k uvolnění většího množství barviva a taninů. Všechna červená vína poté zrají minimálně půl roku ve sklepích v barrique sudech.
Ve Vinařství Bučkovi je od 1. 7. 2015 možná ochutnávka vína po skleničkách.